Nadales

Cap pela, presenta un magnífic recull de nadales que amb la qualitat dels arranjaments i harmonies ens semblen que els escoltem per a primera vegada. Com únic instrument les seves veus i peculiar manera de cantar, cançons tradicionals de la nostra terra i estàndards internacionals .

Nova edició d’aquest gran disc de nadales que va publicar Música Nostra fa uns anys. Ara amb tres noves cançons. Podem trobar, de nou, aquest disc que és una autèntica joia de la música popular en la seva vessant nadalenca. Un total de 17 nadales clàssiques i de autoria pròpia del grup.

Marta Elka, presenta un CD de nadales que inclou adaptacions de temes tradicionals amb noves cançons. Per aquest CD, compte amb col.laboracions molt especials com: Miquela Lladó, Jaime Anglada, Daniel Higiénico o Pilar Reiona, entre altres.

Enregistrament del concert TOTS PER NADAL a l’Auditòrium de Palma el 13 de desembre del 2015. La Coral Universitat de les Illes Balears que ve celebrant anualment aquest tradicional Concert de Nadal juntament amb totes les seves corals filials.

Aquest CD, patrocinat per la Direcció General de Política Lingüística, és un recull de 19 nadales d’intèrprets en llengua catalana, majoritàriament de les Illes Balears, que té per objectiu augmentar la presència del català durant la campanya comercial de Nadal.

CABOT celebra l’arribada de nadal amb aquesta cançó en la que col·laboren Pau Franch (O – erra), Puri Font i de coros na Maria Lopez Pinto. Nadales - Pop